Metsa- ja aiatehnika hotell

Talv on käes ning suvised metsa- ja aiatööriistad jäävad nüüd talvepuhkusele.

Oleme kuulnud paljudelt klientidelt, et talveks maakodusse jäetud aiatööriistad võidakse ära varastada ning seetõttu ei julgeta endale korralikke seadmeid soetada. Lisaks on olnud ka probleeme kütuselisanditega, mis talvel bensiinipaagis settivad ning karburaatorit kahjustavad.

Kõige parem on seadmeid hoiustada kuivas ja soojas ruumis, kus ei ole ohtu varastele. Oleme sellised tingimused loonud Fortec Tallinna esinduses.

Sellel aastal on huvilistel võimalus tuua enda muruniiduk, trimmer, mootorsaag või mõni teine tööriist meie esindusse hoiule. Soovi korral teostame seadmele hoolduse ja põhjaliku puhastuse. Kevadel masinale järgi tulles on seade hooldatud ja valmis tööks. Kõikide seadmete hoiustamine on 2017. aastal 25€ ning võtame vastu nii palju tööriistu kui ruumi jagub.

Kohtumiseni metsa- ja aiatehnika hotellis, Fortec Tallinna esinduses!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga