Anname teada, et ajavahemikus 31.03 – 09.04 on Fortec Tallinna keskus senises asukohas kolimise tõttu suletud.

Nimelt oleme leidnud Tallinna keskusele uued ning palju uhkemad ruumid, milles avame kaupluse 9. aprillil kell 12:00. Uus keskus asub aadressil Kadaka tee 4, kus on valmimas uus ja moderne 3in1 stock-office-tüüpi ärihoone K1. Hammerhead OÜ arendatavas energiatõhusas hoones on kokku ligi 4900 ruutmeetrit multifunktsionaalseid äripindasid, mis võimaldavad ettevõtetel koondada oma büroo-, esindus- ja laopinnad ühe katuse alla.

Meie keskus võtab enda alla ligi 340 ruumeetrit ning kolimine toob endaga kaasa ka mitmeid uuendusi. Lisaks sellele, et uues asukohas on rohkem müügipinda, kõrged laed, avaramad ruumid ja parem ligipääs klientidele, on suured muudatused ka kaubavalikus.

Lisaks siiani edukalt esindatud STIHL kaubamärgile leiab endale kodu meie keskuses põhiliselt ma kvaliteetsete akutööriistade poolt tuntud MAKITA. Shop-in-Shop põhimõttel väljapanek asub uute ruumide keskel ning valiku üle kurta ei saa – see on korralik! Samuti on meie hoolduskeskus atesteeritud teostama MAKITA hooldustöid – järjekorrad väiksed ja kvaliteet kõrge!

Kindlasti on paljud meie kliendid juba tuttavad Alaskan Mill kaubamärgiga, mille valiku moodustavad saeraamid. Ameerikas toodetud saeraamid on tuntud oma tugeva, kuid kerge konstruktsiooni ning juhtplaadi otsakinnituse poolest. Uues keskuses on kohapeal olemas kõik Alaskan Mill saeraamid, mida maale toome.

Alates eelmisest aastast on võimalik meie keskustes ka Fiskars aiatööriistad – labidad, kirved, kiinid, harjad, oksakäärid, rehad jpm. Laiendame uues keskuses valikut ning jagame soovitusi kevadisteks aiatöödeks.

9. aprillil kell 12:00 AVAMINE!

Olete oodatud avamissündmusele, mille raames tutvustame erinevaid tooteid ning saab näha puuskulptuuride valmimist. Kohapeal on Makita demobuss, Karl Jõumees puukujur, Stihl demohaagis jpm. Taustaks mängib muusika, pakume suupisteid, ringi käib fotograaf ning külalistele jagame kingitusi ja sooduskuponge. 

Head kevade algust soovides,

Fortec Tallinna meeskond